Praktijk voor natuurgeneeskunde

Kicha

Onze praktijk

Kicha is een praktijk voor Natuurgeneeskunde. Kicha is sinds 2003 aangesloten bij BATC, de beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundig therapeuten. Naast behandeling van klachten, adviseren wij ook over methoden om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. In onze praktijk worden diverse cursussen gegeven. De praktijk wordt gevoerd door Kick van Oosten.

 

Onze werkwijze

We beginnen altijd met een intakegesprek, meestal van een uur. Aan de hand van dit gesprek én het door u ingevulde intakeformulier, stellen we een diagnose. Vervolgens stellen wij een persoonlijk behandelplan op en bespreken dit met u. De behandelmethode zal gericht zijn op reiniging, herstel en stimulering van het lichaam.

 

Over Kick van Oosten

Foto Kick web
Kick van Oosten (1953) is Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Zijn primaire drijfveer is om mensen te helpen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij de afgelopen jaren veel mensen kunnen behandelen.

Kick heeft 27 jaar gewerkt als beroepsmilitair. Tijdens deze periode heeft hij ervaren wat stress betekent en wat het doet met  lichaam en geest. Kick is ernstig ziek geweest (darm- en longkanker), maar is daar volledig van genezen.

Uiteraard beschikt Kick over de vereiste diploma's en houdt hij zijn kennis op peil door middel van bijscholingen, waaronder de Masterclass Microbioom..
Hij volgt lezingen en seminars om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen.

Kick van Oosten is geregistreerd

  • GeneCoach Professional
  • Neuro-4 Professional